Om Heppa Design

Heppa Design grundades för 8 år sedan av mig Heléne Dahlgren. Sömnad har varit min stora passion sen jag var liten. Jag hjälpte en väninna som startat en yogastudio med att sy meditationskuddar och bolster. De blev mycket populära och jag fick förfrågningar från andra studios som också ville ha mina props. Sen dess är det en heltidssysselsättning och Heppa Design finns på yogastudios över hela Norden ! Min hemsida har jag haft som försäljningskanal till privata kunder men genom den här webshopen blir det lättare för er kunder att handla.                                                                                     

 

Heppa Design grundades för 8 år sedan av mig Heléne Dahlgren. Sömnad har varit min stora passion sen jag var liten. Jag hjälpte en vännina som startat en yogastudio med att sy meditationskuddar och bolster. De blev mycket populära och jag fick förfrågningar från andra studios som också ville ha mina props. Sen dess är det en heltidssysselsättning och Heppa Design finns på yogastudios över hela Norden ! Min hemsida har jag haft som försäljningskanal till privata kunder men genom den här webshopen blir det lättare för er kunder att handla.

Nu är det min man Hasse och jag som driver Heppa Design och vi hjälps åt med alla moment i produktionen. Vi har ju valt att fylla våra props med boveteskal och samarbetar då med www.wermlands-bovete.se som odlar ekologiskt bovete. De finns bara 4 mil från Karlstad och vi åker dit själva och fyller vår props. Det är en sån fantastisk känsla att ha den personliga kontakten med sin producent. 

Vi älskar snö, berg och vatten !

 

 

Vår ateljé

Vi har vår ateljé i Karlstad. Det är där vi producerar  ( syr och fyller ) våra props och det är där vi tar fram nya modeller Vi samarbetar med en stiftelse som heter https://livslust.com som hjälper föräldrarlösa barn och utsatta ungdomar i Lettland med bl.a. yrkesutbildning och social rehabilitering. I deras organisation finns det sömmerskor och de hjälper oss ibland när vi får större beställningar och inte hinner sy allt själva. Det känns fint då överskottet går till att hjälpa barn och ungdomar.